Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروهای دفاع هسته‌ای، بیولوژیک و شیمیایی نیروهای مسلح روسیه، امروز (شنبه) بیانیه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) درباره استفاده احتمالی مسکو از تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در جنگ اوکراین را پوچ و بی‌معنی خواند.

به گزارش ایسنا؛ ایگور کریلوف، فرمانده نیروهای دفاع هسته‌ای، بیولوژیک و شیمیایی روسیه بیانیه سازمان سیا را که روسیه در آن به استفاده احتمالی از تسلیحات هسته‌ای متهم شده بود، بی‌معنی خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او خاطرنشان کرد که با سطح بالای تجهیزات فنی سیستم‌های بین‌المللی برای نظارت بر آزمایش‌های هسته‌ای در دنیای مدرن، مخفی کردن استفاده از چنین سلاح‌هایی غیرممکن خواهد بود.

کریلوف افزود: اگر رئیس سیا این را نمی‌داند، پس یا حرفه‌ای نیست و یا به او اطلاعات غلط می‌دهند.

آمریکا می‌خواهد مسکو را به استفاده از سلاح کشتار جمعی متهم کند

علاوه بر این، به گفته کریلوف، روسیه اطلاعاتی در دست دارد که نشان می‌دهد آمریکا می‌خواهد مسکو را به استفاده از سلاح کشتار جمعی متهم کند.

او گفت: وزارت دفاع روسیه مطلع شده است که ایالات متحده در حال آماده‌سازی جوسازی‌هایی برای متهم کردن نیروهای مسلح روسیه به استفاده از سلاح شیمیایی، بیولوژیک یا هسته‌ای است. این نقشه همین حالا هم اجرایی شده و واکنشی به موفقیت روسیه در اجرای عملیات ویژه نظامی‌اش است.

کریلوف همچنین خاطرنشان کرد، رهبران غربی پیش از این هم بیانیه‌هایی منتشر کرده و در آن روسیه را به احتمال استفاده از سلاح کشتار جمعی به صورت متداول از ماه مارس (ماه گذشته) متهم کرده بودند.

به گفته کریلوف، محتمل‌ترین سناریو جوسازی غرب در تاسیسات شیمیایی و بیولوژیک در خارکیف و کی‌یف و - احتمالا - در نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا است.

از زمان آغاز مناقشه اوکراین، روسیه و آمریکا زبانی گزنده و لحنی شدید را در مناسبات خود اتخاذ کرده‌اند، تا جایی که جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا مسکو را به «نسل‌کشی» در اوکراین متهم کرده است.

حمله پهپادی اوکراین به مواضع روسیه "با استفاده از مواد سمی"

این مقام دفاعی روسیه در ادامه گفت: در 21 آوریل یک محفظه حاوی تعدادی کپسول به وسیله یک پهپاد در موضع نیروهای روسیه رها شد. قرار بود این کپسول‌ها واکنشی شیمیایی را جرقه بزنند که موجب انفجار و آتش‌سوزی و آزادسازی مواد سمی خارج از فهرست‌های متعارف و مجاز شود.

کریلوف با بیان اینکه این کپسول‌ها در دست مطالعه و بررسی قرار دارند، آمریکا را تنها کشوری در تاریخ جهان دانست که هر سه نوع سلاح کشتار جمعی را استفاده کرده است.

او گفت: دولت کی‌یف به پیشنهاد دولت آمریکا و برای بی‌اعتبار کردن عملیات ویژه نظامی روسیه، می‌تواند سناریوهایی را اجرا کند که منجر به مرگ ده‌ها هزار شهروند اوکراینی شده و همچنین یک فاجعه انسانی و محیط‌زیستی را در آینده نزدیک به دنبال داشته باشد.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سلاح کشتار جمعی استفاده از سلاح هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۳۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی

شرکت چینی هواوی که در لیست سیاه آمریکا قرار دارد، تحقیقات پیشرفته در دانشگاه‌های آمریکایی از جمله هاروارد را از طریق یک بنیاد مستقر در واشنگتن، به صورت محرمانه، تامین مالی کرده است.

به گزارش ایسنا، طبق اسناد و اظهارات منابع آگاه، هواوی تنها سرمایه‌گذار یک رقابت تحقیقاتی است که از زمان آغاز به کارش در سال ۲۰۲۲، میلیون‌ها دلار جایزه دریافت کرده است و صدها پیشنهاد از دانشمندان در سراسر جهان، از جمله دانشمندان دانشگاه‌های برتر آمریکا که پژوهشگران خود را از همکاری با این شرکت منع کرده‌اند، دریافت کرده است.

این رقابت توسط «بنیاد اپتیکا» که بازوی انجمن حرفه‌ای غیرانتفاعی «اپتیکا» است و تحقیقات اعضایش در زمینه نور، فناوری‌هایی مانند ارتباطات، تشخیص‌های زیست پزشکی و لیزرها را پشتیبانی می‌کند، مدیریت می‌شود.

طبق یک سند غیرعمومی که توسط بلومبرگ بررسی شده است، این بنیاد، ملزم نیست هواوی را به‌عنوان منبع مالی یا حامی برنامه رقابت، مشخص کند و وجود و محتوای این توافق‌نامه و روابط بین طرف‌ها نیز اطلاعات محرمانه تلقی می‌شود.

این یافته‌ها نشان می‌دهد هواوی که در شنژن چین مستقر است، با وجود شبکه‌ای از محدودیت‌های آمریکا که طی سال‌های گذشته در پاسخ به نگرانی‌ها مبنی بر استفاده فناوری این کشور توسط پکن به عنوان ابزار جاسوسی اعمال شده است، از یک استراتژی، برای باقی ماندن در خط مقدم تامین مالی تحقیقات بین‌المللی استفاده می‌کند.

متقاضیان و مقامات دانشگاهی که بلومبرگ با آنها تماس گرفت و همچنین یکی از داوران مسابقه، اعلام کردند تا زمانی که یک خبرنگار از آنها سوال نکرده بود، از نقش هواوی در تامین مالی این برنامه اطلاعی نداشتند. تعدادی از متقاضیانی که با بلومبرگ مصاحبه کردند، گفتند: معتقدند که این پول از سوی بنیاد آمده است و نه یک نهاد خارجی.

تلاش محرمانه در واشنگتن، در تضاد با ابتکارات علنی هواوی در چندین کشور اروپایی است. به عنوان مثال، فرانسه و آلمان، با وجود توصیه کمیسیون اروپا مبنی بر اینکه تجهیزات این شرکت چینی به دلیل خطرات امنیتی از شبکه های کشورهای عضو حذف شود، میزبان مراکز علمی با برند شرکت هستند.

گزارش سالانه «بنیاد اپتیکا» در سال ۲۰۲۳، هواوی را در بخش فهرست «بزرگترین اهداکنندگان» که از زمان تاسیس این سازمان در بیش از دو دهه گذشته، بیش از یک میلیون دلار کمک کرده‌اند، تائید می‌کند. غول‌های فناوری آمریکایی گوگل و متا پلتفرم، از جمله شرکتهایی هستند که در رتبه دوم اهداکنندگانی قرار دارند که ۲۰۰ هزار دلار یا بیشتر کمک کرده‌اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌های اخیر از ترس از دست دادن بودجه منابع فدرال از جمله پنتاگون و بنیاد ملی علوم به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از محققان خواسته‌اند روابط خود را با هواوی قطع کنند. این موسسات همچنین سیاستهایی را تقویت کرده اند که دانشگاهیان را ملزم به افشای بودجه خارجی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است
  • واکنش کرملین به اظهارات خطرناک کامرون در مورد حمله به روسیه با سلاح‌های انگلیسی
  • اصرار به آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات /اخطار موشکی روسیه به آمریکا بر سر طرح جنگ ستارگان /بازخوانی خاطرات
  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • آمریکا روسیه را به استفاده از «سلاح شیمیایی» در اوکراین متهم کرد
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • اتهامات آمریکا علیه روسیه نفرت‌انگیز و بی‌اساس است
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است