Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری،نواب شفیعی مدیرعامل شرکت هونام صنعت فرناک با بیان اینکه راکتورهای شیمیایی به دلیل قرارگیری در شرایط عملیاتی و شیمیایی سخت، می‌بایست در مقابل واکنش‌های شیمیایی مقاوم باشند، گفت: برای همین منظور از فلزات و آلیاژهایی در بدنه این محصولات استفاده می‌شود که قیمت‌های بسیار بالایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جایگزینی برای فولادهای کم‌کربن ارزان
عمده‌ترین فولادهای تولید کشور از نوع  فولادهای کم‌کربن ارزان هستند. این محصولات در مقابل واکنش‌های شیمیایی، بسیار آسیب‌پذیر هستند. وجود لایه محافظ برای مقابله با آسیب‌های ناشی از واکنش‌های شیمیایی می‌تواند تضمینی برای استفاده از این مواد باشد. 
فرآیندهای شیمیایی داخل راکتورها عمدتا در فشار و دمای بسیار بالا و در حضور مواد اسیدی یا قلیایی با نرخ بالا صورت می‌گیرد که سبب می‌شود پوشش‌های پلیمری و ترکیبات آلی، امکان فعالیت و محافظت از فلزات را در این شرایط نداشته باشند. 
 
پوشش‌های سرامیکی؛ تنها راه‌حل موجود
برای این منظور، پوشش‌های سرامیکی به عنوان تنها راه‌حل در حال حاظر مورد استفاده قرار می‌گیرند. این پوشش‌ها به‌واسطه پیچیدگی فرمولاسیون از تکنولوژی بالایی برخوردار هستند که سختی تهیه و تولید این محصولات بر اساس پیچیدگی ترکیبات آنها است.
تسلط تیم فنی شرکت هونام صنعت فرناک بر ساختارهای تولید پوشش‌های سرامیکی سبب شده تا این مجموعه بتواند با محصولات موجود در داخل کشور، پوششی مقاوم به فرآیندهای شیمیایی در شرایط سخت را بسازد. 
 
محصولی استراتژیک

طراحی این محصول بر اساس نیاز کشور و البته برای پوشش فولادهای کم‌کربن تولید داخل صورت گرفته است. در کنار این پوشش، محصولی استراتژیک جهت اعمال پوشش بر روی سوپرآلیاژها و حتی فولادهای زنگ¬نزن که خواصی ذاتی در عدم پوشش پذیری دارند نیز تولید شده تا بتواند راکتورهای جهت فعالیت در دماها و فشارهای بیش از 1000 درجه نیز تولید شود.
طرح پوشش سرامیکی ضدخوردگی با دریافت تسهیلات مصوب معاونت نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، مورد حمایت قرار گرفته است.
 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش بنیان پوشش ضدخوردگی سرامیک خبرخوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۲۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد