Web Analytics Made Easy - Statcounter

منیزیم ماده معدنی است که نقش زیادی در متابولیسم بدن شما دارد. بیش از ۳۰۰ واکنش شیمیایی در داخل بدن شما به این ماده معدنی بستگی دارد.

به گزارش برنا؛ اگر از منابع منزیم استفاده نکنید عضلات شما نمی‌توانند همانطور که قرار است حرکت کنند و اعصاب پیام را ارسال و دریافت نمی‌کنند. میوه‌های دارای منزیم به شما کمک می‌کنند سطح قند خون متعادل و ریتم قلب شما را ثابت بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با خوردن غذاهای دارای منیزیم غضروف مفصل شما نیز سالم می‌ماند.


مزایای منیزیم

۱- تولید استخوان

این ریز مغذی به بدن کمک می‌کند پروتئین، استخوان و DNA تولید کند. همیشه دریافت منیزیم از غذا بهتر است اما می‌توانید آن را از طریق مولتی ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز دریافت کنید. اگرچه مقدار زیاد آن می‌تواند باعث حالت تهوع، دل پیچه یا اسهال شود. در موارد شدید، می‌تواند باعث ضربان قلب نامنظم یا ایست قلبی شود.

۲- کاهش التهاب

متخصصان می‌گویند بسیاری از مردم ایالات متحده غذاهای کافی با منیزیم نمی‌خورند. بزرگسالانی که کمتر از مقدار توصیه شده منیزیم دریافت می‌کنند به احتمال زیاد دارای علائم التهاب زیاد هستند. التهاب نیز به نوبه خود با بیماری‌های عمده‌ای مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی سرطان‌ها همراه است. همچنین کمبود منیزیم عامل خطر پوکی استخوان است.

۳- تنظیم فشار خون

برخی شواهد نشان می‌دهد که خوردن غذاهای سرشار از منیزیم و سایر مواد معدنی می‌تواند از فشار خون بالا در افراد با فشار خون بالا جلوگیری کند. منیزیم برای درمان بیماری‌های مانند اکلامپسی در دوران بارداری و حملات شدید آسم استفاده می‌شود. منیزیم همچنین ماده اصلی بسیاری از داروهای ضد اسید و ملین است.

چه افرادی در خطر کمبود منزیم هستند؟ کمبود جدی منیزیم نادر است اما در افرادی که شامل موارد زیر می‌شوند بعضا دیده شده‌ است: بیماری کلیوی داشته باشند؛ به بیماری کرون یا سایر شرایطی که بر هضم غذا تأثیر می‌گذارد داشته باشند؛ مشکلات پاراتیروئید داشته باشند؛ داروهای خاصی را برای دیابت و سرطان مصرف کنند؛ افراد خیلی مسن باشند؛ افرادی که سوء مصرف الکل دارند. پیشنهاد می‌کنیم که افراد مبتلا به این شرایط از مکمل های منیزیم استفاده کنند.

 

علائم کمبود منیزیم چیست؟

علائم کمبود منیزیم شامل حالت تهوع، استفراغ، خستگی و از دست دادن اشتها است. با این حال افرادی که دیابت نوع دو، فشار خون بالا یا بیماری‌های گوارشی مانند کرون و سلیاک دارند و همچنین کسانی که برای سوزش سر دل یا پوکی استخوان دارو مصرف می‌کنند، بیشتر در خطر کمبود منیزیم قرار دارند

غذاهای دارای منیزیم

منیزیم به قلب، عضلات، و سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند تا درست کار کنند. تحقیقات نشان داده بسیاری از مردم به اندازه‌ی کافی این ماده‌ معدنی را مصرف نمی‌کنند. قبل از اینکه از مکمل‌ها استفاده کنید باید بدانید که بین دریافت ناکافی و کمبود واقعی تفاوت وجود دارد. در ادامه منابع منیزیم را بررسی می‌کنیم:

۱-  بادام

در هر یک چهارم فنجان بادام، ۱۰۵ میلی گرم منیزیم وجود دارد. بادام سرشار از ویتامین E است. آنتی اکسیدانی که سیستم ایمنی بدن را قوی نگه می‌دارد و سلامت چشم‌ها را نیز حفظ می‌کند. بادام پروتئین دارد و به سیری طولانی مدت و کاهش وزن کمک می‌کند. همچنین اسید چرب‌های سالمی دارد که به سلامت قلب کمک می‌کنند. می‌توانید یک مشت بادام را به عنوان میان وعده‌ای سالم استفاده کنید یا می‌توانید مقداری از آن را خرد و روی سالاد استفاده کنید.

۲- دانه کنجد

یکی دیگر از منابع منیزیم دانه کنجد است. در هر ۲۸ گرم دانه کنجد بو داده، ۱۰۱ گرم منیزیم وجود دارد. دانه‌های کنجد می‌توانند به زندگی جنسی شما کمک کنند. آن‌ها سرشار از زینک هستند که به تولید تستوسترون و اسپرم در مردان کمک می‌کند. این دانه‌ها همچنین منبع خوبی از آهن و ویتامین B نیز هستند. می‌توانید آن‌ها را روی سالاد، غذاهای سرخ کرده و نان استفاده کنید.

 

۳- دانه‌های آفتابگردان

در یک چهارم فنجان آفتابگردان ۲۸ گرم منیزیم وجود دارد. دانه‌های آفتابگردان یکی از منابع منیزیم و نیز منبعی مناسب از کلسیم سازنده استخوان هستند. به علاوه حاوی چربی دارای حلقه‌های اشباع نشده نیز دارند که اگر با رعایت اعتدال مصرف شوند به کاهش سطح کلسترول بد در خون کمک می‌کند. می‌توانید از آن‌ها به عنوان میان وعده استفاده کنید اما مواظب باشید بیشتر دانه‌های آفتابگردانی که از مغازه می‌خرید سرشار از سدیم هستند. به جای این کار می‌توانید دانه‌های خام خریداری کنید و خودتان آن‌ها را بو دهید. حتی می‌توانید دانه‌های آفتابگردان را در سالاد نیز استفاده کنید.

۴- بادام هندی

در یک چهارم فنجان بادام هندی ۸۹ میلی گرم منیزیم وجود دارد. یک وعده بادام زمینی می‌تواند حدود ۱۰ درصد از مقدار مورد نیاز بدن به آهن را تامین کند. این آجیل‌ها همچنین منبع مناسبی از فولات و ویتامین K هستند. می‌توانید این آجیل را به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کنید. فقط سعی داشته باشید نوع بدون نمک آن را خریداری کنید. حتی می‌توانید آن را روی غذای سرخ کرده خرد یا در سالاد استفاده کنید.

۵- تخم کدو

هر ۲۸ گرم منیزیم، ۷۴ میلی گرم منیزیم دارد. دانه کدو با ۵ گرم فیبر در هر ۲۸ گرم منبع مناسبی از فیبر هستند. این دانه‌ها همچنین مقدار قابل توجه‌ای چربی غیر اشباع دارند که برای سلامت قلب مفید است. تخم کدو در هر وعده ۵ گرم پروتئین به بدن می‌دهد. فیبر و پروتئین تخم کدو را تبدیل به یک میان وعده لاغر کننده کرده‌اند. می‌توانید دانه‌ها را در یک ماهی تابه بو بدهید تا وقتی طلایی و قهوه‌ای شوند، حدود ۴ دقیقه، سپس به یک ظرف منتقلشان کنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند، سپس میل کنید. از این دانه‌ها می‌توانید روی سالاد نیز استفاده کنید.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قند قلب ایالات متحده پوکی استخوان فشار خون فشار خون بالا درمان بارداری مشکلات سرطان الکل دارو سیستم ایمنی بدن ویتامین سیستم ایمنی سلامت کاهش وزن مردان قلب مواد غذایی منیزیم دانه های آفتابگردان استفاده کنید کمبود منیزیم میان وعده فشار خون دانه ها ۲۸ گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۰۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: با انجام مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز و بیماری و آفات گندم و جو مبارزه در ۱۵۴ هزار هکتار انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درباره مبارزه شیمیایی با عوامل بیماریزا مزارع گندم و جو استان مازندران اظهار داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز گندم و جو در سطح 154 هزار و 161 هکتار از مزارع گندم و جو استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با بیان اینکه مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در 138 هزار و 515 هکتار مزارع گندم استان، انجام شد تصریح کرد: در مبارزه با آفات سموم مالاتیون، دورسبان، سایپرمترین، متالدهاید، کنفیدور در 5 هزار و 625 هکتار مزارع گندم استان انجام شد.مبارزه در 5 هزار و 232 هکتار علیه حلزون، 53 هکتار با کرم مفتولی و در 340 هکتار با سوسک سیاه زابروس بود. 

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ هم در 20 هزار و 859 هکتار انجام شده بطوریکه کشیده برگ‌ها در 23 هزار و 809 هکتار انجام شد.مبارزه با علف‌های هرز مزارع گندم استان با استفاده از سموم توفوردی، آکسیال،تیفیس، آتلانتیس گرانستار، پوماسوپر، لنتو، آپیروس، آتللو و ویکیلیس صورت گرفت.

بیگی بیان کرد: مبارزه با بیماری‌های گندم با مصرف 66 هزار و 403 لیتر/کیلو سموم رکس، تیلت، فولیکو، آلتو، اینور در 66 هزار و 713 هکتار مزارع گندم استان انجام شد. مبارزه با بیماری زنگ زرد در 20 هزار و 719 هکتار انجام شد و با سپتوریوز برگی هم در هزار و 477 هکتار مبارزه انجام شد.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران میزان مبارزه با سفیدک سطحی را در 15 هزار و 158 هکتار بیان کرد و با تاکید بر اینکه در فوزاریوم خوشه  18 هزار و 806 هکتار مبارزه شده، مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 640 هکتار عنوان کرد و به ترتیب مبارزه با بیماری لکه خرمایی را در 744 هکتار و توام را در در 9 هزار و 169 هکتار از مزارع گندم استان عنوان کرد.

وی گفت: از ابتدای سال زراعی 1403-1402 تاکنون مبارزه شیمیایی با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در 15 هزار و 649 هکتار مزارع جو استان انجام شد.مبارزه شیمیایی با آفت حلزون در هزار و 272 هکتار مزارع جو استان انجام شده است. تاکنون با علف‌های هرز کشیده برگ در 2 هزار و 389 هکتار مبارزه شده و مبارزه با علف پهن برگ در 2 هزار و 379 هکتار انجام شد.

وی گفت: مبارزه با لکه خرمایی در 622 هکتار، زنگ زرد در 731 هکتار، بیماری‌ سفیدک سطحی هم در هزار و 42 هکتار، سپتوریوز برگی در 392 هکتار و فوزاریوم در 865 هکتار انجام شد.

سرپرست حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 12 هکتار و مبارزه توام را در 859 هکتار از مزارع جو استان عنوان کرد که مبارزه شیمیایی انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید
  • ثبت رکورد تولید و برداشت دانه روغنی کلزا در ایلام
  • با 7 بمب منیزیم آشنا شوید
  • تولید کلزا در ایلام رکورد زد
  • چرا رتیل‌ها مودار هستند؟
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • با این خوراکی های خوشمزه خواب آلودگی و بی حالی بهاری را دور کنید
  • لیست کالا‌های اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد