Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوسک بین الملل تابناک: واکنش ظریف به توسعه کارخانه ساخت بمب اتم اسرائیل، مذاکره روسیه با کشور‌های خاورمیانه برای فروش پدافند هوایی، افشای طرح تروریست‌ها در سوریه برای حمله شیمیایی به ادلب، اطلاعات جدید مدیر فرودگاه بغداد درباره ترور المهندس و سردار سلیمانی و سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد دلاری عربستان در بخش نظامی، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکنش ظریف به توسعه کارخانه ساخت بمب اتم اسرائیل

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در توییتر نوشت: اسرائیل در حال توسعه دیمونا، تنها کارخانه بمب هسته‌ای منطقه است.

ظریف در ادامه این پیام توییتری اکانت‌های توییتری رئیس جمهور آمریکا، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه را مورد اشاره قرار داده و نام «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان را نیز در این پیام توییتری خود آورده است.

وی پس از اشاره به نام مقام‌های ذکر شده از آنها پرسید که آیا از این اقدام رژیم صهیونیستی به شدت نگران هستند؟

مذاکره روسیه با کشورهای خاورمیانه برای فروش پدافند هوایی

«الکساندر میخییف» رئیس شرکت تسلیحاتی دولتی روس آبارون اکسپورت، در آستانه گشایش نمایشگاه بین المللی تسلیحاتی آیدکس IDEX در ابوظبی که روسیه در آن شرکت می کند، اظهار داشت: تسلیحات پدافند هوایی روسیه ازجمله بخاطر بکارگیری موفق در صحنه های نبرد در کشورهای خاورمیانه و منطقه شمال آفریقا شناخته شده است.

بر اساس این گزارش، روسیه برای نخستین بار سیستم های پدافند هوایی آنتی ۴۰۰۰ را برای فروش به خارج عرضه کرده و این سیستم دارای دو نوع موشک با برد ۱۵۰ و ۳۸۰ کیلومتر است و می تواند تا ارتفاع ۳۳ کیلومتر اهداف پرنده شامل هواپیما و موشک های قاره پیما و بالستیک را هدف قرار دهد.

میخیف در ادامه افزود: ما در زمان حاضر با تعدادی از کشورهای خاورمیانه به صورت جداگانه یا در چارچوب یک سیستم واحد پدافند هوایی چند کشور برای فروش تسلیحات پدافند هوایی گفتگو می کنیم.

وی معتقد است که امتیاز منحصر بفرد تسلیحات پدافند هوایی روسیه در این است که بدون از دست دادن قابلیت ها و توانمندیهای رزمی می توانند در سیستم های پدافند هوایی کشورها بکار گرفته شوند.

میخیف در پایان گفت که روسیه امیدوار است توجه کشورهای منطقه را به سیستم های پدافند هوایی روسیه در مبارزه با پهپادها جلب کند.

افشای طرح تروریست‌ها در سوریه برای حمله شیمیایی به ادلب

وزارت دفاع روسیه از درباره آماده شدن تروریست‌های مسلح برای حمله شیمیایی در شمال ادلب و متهم کردن دولت سوریه به دست داشتن در این حمله هشدار داد.

مرکز آشتی «حُمیمیم» واقع در پایگاه هوایی به همین نام در استان لاذقیه (سوریه) که وابسته به وزارت دفاع روسیه است، در گزارشی که شنبه شب منتشر کرد، گفت:‌ «اطلاعات به دست آمده نشان می‌دهد که افراد مسلح خود را برای عملیات تحریک‌آمیز با استفاده از مواد شیمیایی سمی در شمال شرق استان ادلب آماده می‌کنند».

در این گزارش آمده است که افراد مسلح صندوق‌هایی را که احتمال داده می‌شود حاوی گاز کلر باشد، به منطقه منتقل کرده‌اند و قصد دارند حمله شیمیایی در ادلب را شبیه‌سازی کنند تا از این طریق دمشق را متهم کنند.

وزارت دفاع روسیه و دولت سوریه بارها درباره سناریوی تروریست‌ها و حامیان غربی آن‌ها برای شبیه‌سازی حمله شیمیایی و متهم کردن این دولت به انجام آن و تحریک غرب برای حمله به سوریه هشدار داده‌اند.

از ابتدای بحران سوریه در سال ۲۰۱۱ تا به امروز، حامیان مخالفان دولت سوریه بارها دمشق را به استفاده از سلاح شیمیایی علیه مخالفان خود متهم کردند. این اتهام‌ها عمدتاً هنگامی مطرح می‌شد که ارتش سوریه عملیاتی علیه گروه‌های مسلح و تروریستی در مناطق مختلف آغاز می‌کرد یا پیشروی‌های مهمی را در پیش داشت.

به عنوان مثال، بعد از حمله شیمیایی ادعایی در «خان شیخون»، ارتش آمریکا بامداد جمعه (۱۸ فروردین ۹۶) به کمک ناوهای مستقر خود در دریای مدیترانه، پایگاه هوایی «الشعیرات»‌ واقع در استان حمص را با ده‌ها موشک هدف قرار داد که بر اثر آن ۶ سرباز سوری کشته و تعداد دیگر زخمی شدند.

آمریکا فروردین سال بعد (۹۷) با طرح ادعای مشابه به همراه فرانسه و انگلیس در دومای غوطه شرقی، به برخی از مراکز نظامی و تحقیقاتی سوریه حمله موشکی کردند. این اتهام‌ها در حالی بود که دمشق بعد با نظارت مسکو و واشنگتن توانمندی‌ شیمیایی خود را در سال ۲۰۱۳ داوطلبانه معدوم کرده بود.

اطلاعات جدید مدیر فرودگاه بغداد درباره  ترور المهندس و سردار سلیمانی

مدیر فرودگاه بغداد جزئیاتی از پهپادهای آمریکایی که نایب رئیس سازمان حشد شعبی و سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس در سال گذشته میلادی را ترور کردند، منتشر کرد.

به گزارش سایت شبکه روسیا الیوم، علی محمد تقی، مدیر فرودگاه بغداد اظهار کرد: حریم هوایی باز و بدون محدویت و مختص پهپادهای آمریکایی برای اطلاع از مواضع نظامی موجود در عراق وجود دارد و در این حریم هوایی تنها اجازه ورود به پهپادهای اطلاعاتی داده می‌شود.

او اضافه کرد: بعد از تظاهرات و وقایعی که سفارت آمریکا در عراق شاهد آن بود نقض‌های حریم هوایی توسط آمریکایی‌ها شروع شد و یک روز قبل از روز ترور سه پهپاد وارد حریم هوایی عراق شدند.

به گفته تقی، قرار بود تنها دو پهپاد وارد شوند اما هیچ پاسخی به درخواست برج مراقبت داده نشد و حریم هوایی عراق نقض شد.

ارتش آمریکا عملیات ترور ابومهدی المهندس و سردار سلیمانی را با حمله‌ای موشکی در نزدیکی فرودگاه بغداد در سوم ژانویه 2020 انجام داد.

سرمایه گذاری 20 میلیارد دلاری عربستان در بخش نظامی

رئیس مدیریت صنعت نظامی عربستان روز شنبه اعلام کرد، این کشور قصد دارد تا در یک دهه آتی و به عنوان بخشی از برنامه‌هایش برای تقویت هزینه‌های نظامی بیش از ۲۰ میلیارد دلار در صنعت نظامی داخلی این کشور سرمایه‌گذاری کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این کشور به دنبال توسعه و ساخت تسلیحات بیشتر و سیستم‌های نظامی داخلی است و می‌خواهد تا ۲۰۳۰، ۵۰ درصد از بودجه نظامی را به صورت محلی هزینه کند.

أحمد بن عبدالعزیز العوهلی، مدیر اداره کل صنایع نظامی عربستان در یک نشست خبری در ابوظبی گفت: دولت عربستان طرحی را در نظر گرفته است که بر اساس آن، ما بیش از ۱۰ میلیارد دلار در صنعت نظامی عربستان در یک دهه آتی سرمایه گذاری خواهیم کرد و مقادیر مساوی را نیز در تحقیق و توسعه سرمایه گذاری می‌کنیم.

وی همچنین گفت، دولت ریاض قصد دارد هزینه‌های تحقیق و توسعه نظامی را از ۰.۲ درصد به حدود چهار درصد هزینه‌های تسلیحاتی تا سال ۲۰۳۰ افزایش دهد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: گادوین منشا سی سخت زلزله تروئیکای اروپایی شاهزاده لطیفه تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن ایران و آمریکا برجام اروپا روسیه چین عربستان اسرائیل گادوین منشا سی سخت زلزله تروئیکای اروپایی شاهزاده لطیفه المهندس و سردار سلیمانی مدیر فرودگاه بغداد کشورهای خاورمیانه برای حمله شیمیایی فرودگاه بغداد پدافند هوایی سرمایه گذاری تروریست ها حریم هوایی برای فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۰۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد

بین الملل تابناک: هفتصد و هشتاد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

دستور وزیر دفاع روسیه به ارتش برای اختصاص تسلیحات بیشتر در جنگ اوکراین ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ - ۲۱:۳۴

وزارت دفاع روسیه امروز اعلام کرد که وزیر دفاع این کشور دستور تحویل بیشتر و سریعتر تسلیحات برای عملیات نظامی مسکو در اوکراین را صادر کرده است؛ این درحالی است که طرف های غربی به سرکردگی آمریکا طی حدود سه سال گذشته اقدام به حمایت‌های هنگفت مالی و نظامی بیشتری از کی‌یف نموده اند و اکنون با مشکلات ادامه این جنگ دست به گریبان شده اند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، درجریان نشستی با فرماندهان ارتش نظامی روسیه درمورد جنگ اوکراین، «والری گراسیموف» (Valery Gerasimov) مسئول عملیات این جنگ، گزارشی به سرگئی شویگو ارائه کرد.

وزیر دفاع روسیه نیز طی بیانیه‌ای اعلام کرد: به منظور حفظ سرعت مورد نیاز ( در عملیات) تهاجمی، لازم است تا حجم و کیفیت تسلیحات و تجهیزات نظامی ارائه شده به نیروها افزایش یابد.

اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ - ۲۱:۳۲

نخست‌وزیر اوکراین اعلام کرد، با توجه به اینکه پهپادهای شناسایی و تهاجمی برای کی‌یف در نبرد با روسیه بسیار مهم هستند، دولت در حال افزایش اختصاص مبلغ ۳۹۲ میلیون دلار دیگر برای خرید ۳۰۰ هزار پهپاد است.

 «دنیس شمیهال» نخست وزیر اوکراین در نشست کابینه گفت: «با توجه به هزینه‌ای که اختصاص یافته، ۳۰۰ هزار پهپاد قرار است به نیروهای امنیتی و دفاعی اوکراین تحویل داده شود.»

به نقل از شبکه خبری آلمان، وی افزود، اوکراین پیشتر بودجه‌ای را برای خرید پهپاد در سال جاری میلادی اختصاص داده بود.

استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ - ۲۱:۳۱

دبیرکل ناتو گفت به دلیل تاخیر و ناکامی در ارسال برخی تسلیحات به اوکراین، اعتماد این کشور اروپایی به اعضای ناتو خدشه‌دار شده است.

آمریکا اخیرا کمک‌هایی را به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین تصویب کرد اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین از سرعت انتقال تسلیحات غربی به کشورش ناراضی است و ادعا می‌کند که «روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات بهره می‌برد.»

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز گفت: «چنین ناکامی‌هایی نشان می‌دهد زمان آن رسیده است که هماهنگی کمک‌های نظامی بین‌المللی به کی‌یف را بازسازی کنیم. ما به یک چارچوب قوی‌تر و نهادینه‌شده برای این حمایت‌ها از اوکراین نیاز داریم.»

استولتنبرگ به بن‌بست کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌عنوان «نمونه‌ای از کوتاهی‌های اعضای ناتو» اشاره کرد. این کمک‌ها پیشتر توسط مجلس سنای آمریکا پیشنهاد شده بود اما به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در وضعیت نامعلومی به سر می‌برد.

دبیرکل ناتو هم‌چنین تاکید کرد: «البته این واقعیت که ما هنوز آنچه را که وعده داده‌ایم به اوکراین ارسال نکرده‌ایم، اعتماد این کشور نسبت به اعضای ناتو را خدشه‌دار کرده است.»

او این اظهارات را پس از سفر به کی‌یف عنوان کرد و افزود: «کی‌یف همچنان به متحدانش ایمان دارد و اکنون نوبت آنهاست که تسلیحات و کمک‌ها را به اوکراین ارسال کنند.»

ینس استولتنبرگ خاطر نشان کرد که یکی از راه‌های جلوگیری از نقص‌های آتی در کمک‌های نظامی به اوکراین، «ارائه نقش هماهنگ‌کننده‌تر به ناتو و تهیه یک برنامه چند ساله است که کمک‌های مورد انتظار از هر متحد را مشخص می‌کند.»

زلنسکی: پس از پایان جنگ انتظار داریم به عضویت ناتو درآییم ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ - ۲۱:۳۱

زلنسکی انتظار ندارد که اوکراین در جریان جنگ با روسیه به ناتو بپیوندد.

 ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در نشست خبری با ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو در کی‌یف گفت: «به عقیده من، ما پس از پیروزی در جنگ با روسیه به ناتو ملحق خواهیم شد.»

به نقل از شبکه خبری DPA، تمامی ۳۲ عضو ائتلاف نظامی ناتو باید برای پیوستن یک کشور جدید در این ائتلاف به توافق برسند.

چند عضو ناتو نگرانی خود را بابت خطر پیوستن اوکراین به ناتو ابراز کرده و گفته‌اند که می‌ترسند  سربازانشان وارد جنگی مستقیم با روسیه شوند.

زلنسکی در ادامه گفت: «برای اینکه اوکراین از نظر سیاسی در این ائتلاف پذیرفته شود، به پیروزی نیاز دارد.»

حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین

وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد ارتش این کشور به مقر فرماندهی نیروهای اوکراینی در بخش جنوبی جبهه حمله کرده است.

 گزارش‌های اولیه حاکی از سه انفجار در مرکز اودسا است.

طبق گزارش راشا تودی، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که تاسیسات نظامی، نیروها و تجهیزات اوکراینی مورد اصابت حملات هوایی، موشکی و توپخانه‌ای قرار گرفته‌اند.

خبرگزاری نووستی پیش از این به نقل از نیروهای محلی گزارش داد که ارتش روسیه یک مقر اوکراینی را در مرکز شهر بندری اودسا هدف قرار داده است.

براساس آنچه تاکنون گزارش شده، سه انفجار در منطقه رخ داده که یکی از آنها در نزدیکی مقر فرماندهی اوکراین با قدرت بیشتری بوده است.

«اولگ کیپر» رئیس اداره منطقه‌ای اودسا ضمن تایید این گزارش، گفت که در این حمله از موشک بالستیک استفاده شده و دست‌کم سه نفر کشته‌ شده‌اند.

روسیه بارها تاکید کرده است که طی عملیات نظامی خود فقط مراکز نظامی اوکراینی را هدف قرار می‌دهد و هیچ اقدامی علیه زیرساخت‌های غیرنظامی انجام نمی‌دهد.

خبرگزاری نووستی هم‌چنین گزارش داد که روسیه یک منطقه استقرار نیروهای اوکراینی در حومه «خارکیف» شهری در مرز روسیه را بمباران کرد و علاوه بر این از حمله دیگری به انبار تجهیزات نظامی در منطقه «نیکولایف جنوبی» خبر داد که به انهدام این انبار منجر شده است.

موج تازه عملیات نظامی روسیه در اوکراین، پس از آن آغاز شد که «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه اخیرا متعهد شد که عملیات‌های این کشور را به مراکز لجستیکی و انبارهای اوکراین که با تجهیزات نظامی غربی پُر شده، تشدید کند.

او پیشتر درباره کمک جدید آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که به‌تازگی پس از موافقت مجالس نمایندگان آمریکا تصویب شد، گفت: «این اقدام برای جلوگیری از فروپاشی نیروهای اوکراینی در نظر گرفته شده است، اما این پول تاثیر چشمگیری در میدان نبرد نخواهد گذاشت زیرا بیشتر این بودجه به تولید نظامی آمریکا سرازیر خواهد شد.»

پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت کشورهای غربی نه تنها جنگنده‌های اف-۱۶ بلکه تسلیحات دیگری را نیز به اوکراین ارسال خواهند کرد.

 «ژنرال چارلز براون» رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده طی جلسه‌ای در کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا عنوان کرد: «ما فقط قرار نیست اف-۱۶ها را به اوکراین ارسال کنیم؛ بلکه خلبانان را آموزش خواهیم داد، هم‌چنین بحث آموزش نگهداری این جنگنده‌ها و ارسال سیستم‌های تسلیحاتی دیگر نیز مطرح است.»

طبق گزارش خبرگزاری تاس، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در ادامه به برگزاری گفت‌وگوها درخصوص اف-۱۶ها اشاره کرد.

کی‌یف در اوایل ماه آوریل اعلام کرد پنج گروه از خلبانان اوکراینی در بریتانیا، دانمارک، ایالات متحده و فرانسه برای پرواز با جت‌های جنگنده اف-۱۶ آمریکا آموزش می‌بینند. در پایان اوت ۲۰۲۳، هلند اعلام کرد که ۴۲ فروند اف-۱۶ را به اوکراین منتقل خواهد کرد، در حالیکه کپنهاگ به کی‌یف وعده داده بود که ۱۹ دستگاه از این نوع را تحویل دهد. در این میان، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هم هشدار داد که اف-۱۶ می‌تواند حامل تسلیحات هسته‌ای باشد و مسکو این را در عملیات رزمی خود در نظر خواهد گرفت.

چند روز پیش روزنامه لیبراسیون نوشت ۱۰ خلبان اوکراینی که اکثر آنها هرگز پرواز نکرده‌اند، برای گذراندن دوره‌های آموزشی جامع مطابق با استانداردهای نیروی هوایی وارد فرانسه شده‌اند.

انتظار می‌رود اف-۱۶های آمریکایی در تابستان امسال وارد اوکراین شود. پس از اتمام دوره آموزشی خود در فرانسه، خلبانان اوکراینی بعد از یک دوره سازگاری چهار ماهه در رومانی، از این جنگنده‌ها استفاده خواهند کرد.

حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه

مقام‌های روسیه اعلام کردند اوکراین به چند منطقه در روسیه در ساعات پایانی شب گذشته حمله پهپادی داشت و رسانه‌های روسی نیز گزارش کردند که آتش سوزی در یک پالایشگاه نفت در نزدیکی مسکو رویت شده است.

«پاول مالکوف» فرماندار منطقه «ریازان» هم‌مرز با مناطق شمال غربی مسکو گفت در این حملات پهپادی کسی زخمی نشده است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، کانال تلگرامی «Baza» روسیه نیز که با سرویس‌های امنیتی این کشور همکاری دارد گزارش کرد که این حمله به پالایشگاه نفت رایازان بوده است.

این پالایشگاه که به شرکت روس‌نفت روسیه تعلق دارد و توسط آن اداره می‌شود حدود ۵.۸ درصد از نفت خام این کشور را پالایش می‌کند و هدف مکرر حملات هوایی اوکراین است.

فرمانداران مناطق «کرسک» و «ورونژ» در جنوب غرب روسیه هم‌مرز با اوکراین هم گزارش حملات پهپادی را در اراضی خود داده و گفتند این حملات زخمی یا خساراتی نداشته است.

روسیه به ندرت اطلاعاتی در مورد تاثیر کامل حملات اوکراین بر قلمرو و زیرساخت‌های خود افشا می‌کند.

مقامات کی‌یف مدعی‌اند هدف قرار دادن زیرساخت‌های نظامی، انرژی و حمل و نقل روسیه، تلاش‌های جنگی مسکو را تضعیف می‌کند.

 

دیگر خبرها

  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • 8 زخمی در حمله جدید اسرائیل به سوریه
  • حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق هشت زخمی برجای گذاشت
  • اینسایدر: برنامه پوتین جنگ همه‌جانبه با ناتو نیست، تضعیف درونی است
  • آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس
  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین